Wat een geweldig theateravontuur!

Wat een geweldig theateravontuur!

Met veel voldoening kijken Nico en ik terug op ons recente theateravontuur. In oktober speelden we viermaal de muzikale vertelvoorstelling ‘Identiek?’ in het Benelux Theater in Berlicum. Maar liefst 450 gasten hebben de optredens gezien en beleefd. Het was een prachtig evenement en ik ben dankbaar dat het door kon gaan. Niet veel later gingen we allemaal weer in lockdown.

Het was een grote wens van me om rond mijn vijftigste verjaardag het theater in te gaan. Ik heb mijn levensverhaal verteld, als helft van een eeneiige tweeling, met komische verhalen, ontroerende anekdotes en prachtige muziek.

Ik was ontzettend benieuwd wat het publiek van onze voorstelling zou vinden. Na afloop in de foyer kwamen de mensen naar me toe om me te bedanken en dat waren niet alleen tweelingen. Ik heb mijn publiek ontroerd en aan het denken gezet. Het was herkenbaar voor velen en dat maakte het bijzonder.

Enkele leuke reacties op een rijtje:

 • Wat puur en kwetsbaar.
 • Dat je het durft om jezelf zo bloot te geven.
 • Wat een prachtige verhalen, ik hing aan je lippen.
 • Ik heb me geen moment verveeld.
 • Wat kan Nico geweldig zingen en pianospelen.
 • Wat een prachtig decor!
 • Wat zag je er mooi uit in die jurken.
 • Jij had ook best wat meer mogen zingen.
 • Ga je nu nog meer theaters in?
 • Wil je misschien nog meer tweelingen bereiken met jouw ervaringen?
 • Wat ben je gegroeid als verhalenverteller!


Nico en ik kijken terug op een geweldige ervaring. Ik heb op een roze wolk geleefd. Het applaus is weggeëbd, maar het zwarte gat heb ik daarna niet ervaren. Gelukkig maar!