Reclame in tijdschrift Brabeau

Reclame in tijdschrift Brabeau

De maand juni begon voor mij met een heel leuk cadeau. Op woensdag 3 juni viel het in de brievenbus. Wat was dat dan, zul je je afvragen? Nou, dat zal ik je vertellen: Een paar maanden geleden werd ik benaderd door de redactie van het tijdschrift Brabeau voor een interview. Dat is een super mooi blad over de provincie Noord-Brabant, waar ik al jaren een abonnement op heb.

“Of ik in de rubriek ‘De Familiefoto’ zou willen staan met mijn zus en mijn ouders?”, was de vraag! Nou, dat wilde ik wel. Dat heeft een leuk verhaal opgeleverd over mijn jeugd. Klik hier om het verhaal te lezen.

In de Brabeau benoemen ze ook de theatervoorstelling die ik op 7, 8, 9 en 10 oktober ga spelen in het Benelux Theater in Berlicum. Want zoals jullie weten ga ik als kersverse vijftigjarige de planken op om het verhaal te vertellen hoe het is om als de helft van een eeneiige tweeling al een halve eeuw door het leven te gaan. Dit alles is geweldige reclame voor mij, dus dankjewel, redactie van de Brabeau!