Muzikale vertelvoorstelling ‘Identiek?’

Muzikale vertelvoorstelling ‘Identiek?’

‘Twee voor de prijs van één’, riep mijn vader, toen ik en mijn tweelingzusje Claire op 7 september 1971 ter wereld kwamen. Inmiddels gaan we al 50 jaar als eeneiige tweeling door het leven. Dat zorgt voor doldwaze situaties, maar ook voor verwarring en frustratie. Want zijn we nog steeds identiek of zijn de verschillen inmiddels overduidelijk? En waarom ziet niemand dat? Jezelf zijn gaat niet vanzelf, maar is een levenslange reis!

Als verhalenverteller vertel ik op eigenzinnige wijze over mijn leven en de zoektocht naar mijn identiteit. Net als ‘mijn’ betovergrootvader Hugo de Groot strijd ik voor recht en vrijheid. Een feest van herkenning voor tweelingen én niet-tweelingen, voor jong (± 15 jaar) én oud. Mijn man Nico Schoenmakers luistert de voorstelling muzikaal op met ontroerende zang, rake teksten en prikkelend pianospel.

Locatie
Benelux Theater, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum

Speeldata

  • Donderdag 7 oktober, aanvang 20.00 uur
  • Vrijdag 8 oktober, aanvang 20.00 uur
  • Zaterdag 9 oktober, aanvang 20.00 uur
  • Zondag 10 oktober, aanvang 14.30 uur

Heb je geen voorkeursdatum? Kies dan voor de vrijdagavond!

Speelduur
Ongeveer twee uur, exclusief een half uur pauze. Het pauzedrankje is inbegrepen.

Reserveren
Gebruik het contactformulier op mijn website om kaarten te reserveren. Vermeld erbij op welke datum je wilt komen en hoeveel kaarten je wilt bestellen. Je kunt ook bellen naar 06-44244147. Neem gerust anderen mee naar de voorstelling. Deze personen wel graag aanmelden. Reserveren vóór 1 oktober is wenselijk.

Parkeren
Er zijn diverse parkeermogelijkheden, zie de website van het theater.

Entree
De entree is gratis, maar om uit de kosten te komen is een bijdrage van ongeveer € 15,- per persoon gewenst. Mocht je daaraan gehoor willen geven dan kun je het geld bij binnenkomst in de daarvoor bestemde bus deponeren.

Na afloop
Na de voorstelling is er sfeervolle live muziek in de foyer.

RIVM
Je bezoek zal volgens de maatregelen van het RIVM plaatsvinden. Dat betekent dat je één van de volgende bewijzen moet kunnen laten zien:

• Vaccinatiebewijs
• Negatief testbewijs
• Herstelbewijs (waarop staat dat je het virus niet langer dan een half jaar geleden hebt gehad)

Hoewel de anderhalve metermaatregel is losgelaten, hebben wij de theaterzaal met tafels en stoelen zó ingericht dat je voldoende afstand kunt houden van de overige gasten.